Kinderfeestje

Inhoud
Kinderen kunnen in het Historisch Museum Den Briel hun verjaardagsfeestje vieren!
Verkleed als watergeus, priester of Brielse dame brengen de kinderen met behulp van een opdrachtenboekje een bezoek aan het museum. De opdrachten geven de kinderen op een speelse manier een idee van de geschiedenis van Brielle. Tijdens het bezoek worden de 1 april zaal, portrettengalerij, gevangenis en de Waag bezocht. Na de tocht door het museum maken de kinderen zelf een herinnering aan hun bezoek. Van de jarige wordt een polaroidfoto gemaakt.  Het feestje wordt begeleid door een activiteitenbegeleider van het museum.  

Doelgroep
In verband met het opdrachtenboekje is het van  belang dat de kinderen die deelnemen aan het feestje tenminste in groep 4 van het basisonderwijs zitten. Het feestje is leuk voor kinderen t/m 10 jaar.  

Wanneer
Feestjes kunnen op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagochtend en zaterdagmiddag gevierd worden.
  Aantal kinderen
Aan een feestje kunnen minimaal 6 en maximaal 10 kinderen deelnemen.  

Kosten
Het feestje kost 6,50 euro per kind en de begeleiders (maximaal 2) mogen gratis mee. De prijs is inclusief toegang, verkleden, opdrachtenboekje, knutselmaterialen, zakje chips, limonade, foto en begeleiding door een activiteitenbegeleider.  

Reserveren
Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met mevr. Alexandra Peeman van dinsdag t/m vrijdag (08.45 – 11.45 uur) onder telefoonnummer 0181-475475 en info@historischmuseumdenbriel.nl.            


In verband met de beschikbaarheid dient een feestje een maand voor aanvang gereserveerd te worden.